Despre Euroglass

Experienta, calitate si profesionalism de peste 25 de ani in Oradea
Euroglass este o poveste despre seriozitate, expertiza si mai ales grija. pentru masini si pentru oamenii ce conduc aceste masini.

Euroglass, 25 de ani de experienta in domeniu

Povestea incepe acum 25 de ani, la momentul in care omul Adrian Rogojan, absolvent al Facultatii de Mecanica, sectia Automobile, renunta la un job sigur in domeniul sau de expertiza, isi creaza propriul drum si infiinteaza o companie de profil, specializata in sticlarie auto. De atunci si pana acum, dezvoltarea companiei, a echipei, dar si dezvoltarea personala au fost prioritatile lui Adrian Rogojan.

Expertiza si calitate

Parbrize si geamuri auto, geamuri diverse pentru utilaje, folii de protectie pentru geamuri auto si pentru cladiri, reconditionari faruri auto sunt domeniile noastre de expertiza. Suntem specializati in diagnoza, reparatia, montajul, protectia si reconditionarea elementelor de sticla ale masinii tale.

Autorizarea din partea RAR, autorizarea din partea Llumar (marca mondiala de folie de protectie profesionala), programele permanente de pregatire ale echipei Euroglass asigura competenta si calitatea cu care executam fiecare lucrare.

La acestea se adauga calitatea produselor. Furnizorii cu care lucram sunt companii de renume in domeniile specifice, furnizori pentru cei mai mari producatori de autovehicule.

Grija pentru oameni si masini

Acestea reprezinta liantul si elementele definitorii ale antreprenorului Adrian Rogojan si ale companiei sale. Euroglass este o poveste de succes construita cu grija pentru dezvoltarea echipei sale cu care este impreuna de peste 25 de ani, cu grija si preocupare pentru oamenii care conduc masinile ce vin la service-ul sau, cu grija pentru calitatea lucrarilor si pentru toate elementele care asigura siguranta oamenilor.

Toate elementele de sticla ale masinii contribuie in primul rand la siguranta vehicolului, a conducatorului si a pasagerilor, fie ca vorbim despre parbriz sau alte geamuri auto, fie ca vorbim despre faruri.

Nu este o poveste doar despre masini. Este si o poveste despre oamenii ce conduc in siguranta aceste masini.