Termeni si conditii website

INTRODUCERE

Acesti Termeni si Conditii definesc conditiile de utilizare a site-ului www.parbrizeoradea.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand şi navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare ai acestui site, precum si toate politicile acestuia.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, design-ul si continutul site-ului sunt proprietatea Euroglass SRL, care isi rezervă dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al Euroglass SRL. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, copiati, transmiteti, publicati, comercializati, instrainati sau modificati orice materiale din acest site, iar incercarea se pedepeste conform legislatiei in vigoare.

Toate informațiile prezentate pe site sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.parbrizeoradea.ro nu constitie o oferta ferma de contractare si nu poate angaja raspunderea Euroglass in lipsa unor acorduri ulterioare.

Pentru contractarea serviciilor si produselor prezentate in site, va rugam sa ne contactati printr-unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a va informa asupra disponibilităţii serviciului sau produsului solicitat, cat si asupra condiţiilor comerciale, tarifelor şi informatiilor tehnice sau de alta natura.

DATE PERSONALE

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site. Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop posibilitatea de a vă contacta.

Aceasta contactare are loc pentru a cere informații despre serviciile noastre, pentru a ne solicita oferte de pret, orice alte informatii comerciale si tehnice necesare pentru prestarea serviciilor sau achizitia produselor noastre.

Initierea contactuI cu noi  reprezinta consimțămantul tau  pentru a-ti raspunde solicitarilor si pentru a ti se furniza informațiile, pentru a primi detalii tehnice sau comerciale sau orice alta informație solicitata.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor tale referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizarii, te rugăm sa ne contactezi prin intermediul secţiunii Contact din site.

Putem respinge cererile care sunt nejustificate, nefondate, repetitive si abuzive.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.