SERIA ESPRIT***

7 ANI GARANTIE

Foliile din seria Espirit (cod ATC) sunt folii colorate, non-metalizate de ultimă generație (4G). Folii colorate premium, cu un film poliester mai gros (43 microni), ceea ce face posibilă utilizarea unei tehnologii speciale de colorare în profunzime. Aceasta tehnologie asigură o durată de viață mai lungă a foliilor, crescând semnificativ rezistența la decolorare. Stratul antizgârîere este de asemenea de generație mai nouă cu rezistența ridicată la zgârîeturi. Folii premium dedicate celor care doresc mai mult un aspect exterior deosebit.

 

Variante de transparențe disponibile:

5%, 20%, 35%, 50%, 79%
Absorbtie raze UV:
99%
Protectie solara:
DA
Intensitati:
5%, 20%, 35%, 50%, 79%

SERIA COMFORT****

10 ANI GARANTIE

Sunt folii(cod ATR) fabricate printr-o tehnologie de laminare a două tipuri de folii. Prin această tehnologie de laminare se urmărește atingerea a doua obiective importante: protecție solară ridicată și aspect estetic deosebit.
Cele mai performante folii din punct de vedere al protecției termice sunt cele reflexive, care însa au un aspect oglinziu. Pentru a contrabalansa acest neajuns s-a procedat la laminarea unui strat de folie metalizată cu unul vopsit. Astfel s-a ajuns la un rezultat deosebit de avantajos: sub același aspect estetic ca și foliile colorate (Espirit) beneficiem de protecția solară ridicată caracteristică doar foliilor reflexive.
Materialul obținut este mai gros, mai rezistent și mai performant: reflectă pana la 70% energie solară!
Aceste folii oferă cel mai bun raport preț-calitate-performanță din acest motiv și sunt cele mai vândute tipuri de folii auto.

 

Absorbtie raze UV     –   99%
Protectie solara:         –   DA
Intensități:                   –   5%, 20%, 35%, 50%

GARANTIE:

Prin Certificatul de Garanție emis pentru fiecare lucrare garantăm că în perioada de garanție nu apar pete, puncte, decolorări parțiale sau totale. Nu se dezlipesc, nu apar crăpături pe suprafața foliei. Garantăm că foliile aplicate pe geamurile de ușă nu se zgârîe cu ocazia urcării și coborârii lor. Foliile sunt acoperite cu cel mai rezistent strat de antizgârîere existent pe piață.

Seria Esprit: 7 ani     

Seria Comfort: 10 ani