Bucura-te de o calatorie confortabila si mai sigura cu ajutorul folilor auto Llumar

Folia auto profesionala Llumar-SUA, marca cea mai respectata de folie profesionala, este fabricată de CPFilms, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de folii pentru geamuri

  • Foliile profesionale auto LLumar aplicate pe geamurile vehiculelor cresc gradul de siguranta si protectie ale pasagerilor.
  • Fie ca este vorba de protectia la razele UV, sau de siguranta in cazul spargerii geamurilor, calatoria devine mai sigura si mai confortabila, iar tu si familia ta beneficiati de un grad crescut de protectie
  • Foliile LLumar sunt produse recunoscute de către Fundaţia Americană a Cancerului de Piele si de catre Fundatia Britanica a Pielii pentru efectul lor testat in protejarea de radiatile nocive ale razelor UV.

Afla de la Glassy

Pune pret pe protectia ta si a familiei tale! Pune-ti familia si bunurile in siguranta cu foliile auto profesionale Llumar!

Reglementari privind aplicarea foliilor auto

  • “Aplicarea foliei pe geamurile autovehiculelor trebuie sa fie în conformitate cu O.U.G nr. 195/2004 privind circulatia pe drumurile publice, respectiv sa fie conforma cu Regulamentul nr. 43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparenta de min. 75% pentru parbriz si min. 70% pentru luneta si geamurile laterale.
  • Foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate şi marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in ateliere autorizate.
  • Geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata de cea stabilita prin marcajul de omologare, se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni.
  • In cazul aplicarii foliei intr-un atelier autorizat LLumar se va elibera un certificat de conformitate.”
  • Sursa https://www.llumar.ro/